> blog > een-moslim-christen-debat

14 Feb

Een moslim christen debat
Trefwoorden: moslim, christen, debat
Volledige titel: Een moslim christen debat
Uitgever: klup
Samenvatting: Een moslim christen debat
Bericht:


Voor hen die altijd al wilde weten wat, of op zoek zijn naar de waarheid, bezoek deze première! Voor het eerst in Nederland een grootschalig Moslim-Christen debat!

Deze vermelding wordt onderhouden door: Sion
.

Laatste reacties betreffende ANDERE artikelen
29 Sep
Bank of Scotland verruimt Easy HypotheekhypothekenVersutia
Ben het eens met de reactie hierboven. http://www.hypotheekbasis.info geeft ook de nodige informatie over hypotheken (hypotheek informatie Novice)
4 Aug
Gedeporteerd, verdwenen en vergeten!klup

Het is goed en slecht nieuws. Mijn Moeder, Louise Christiene (Loes) de Betue turnde bij Kracht en Vlugheid, die veel Joodse leden had en was in 1924, '28 en '31 'Dames Kampioene alle Toestellen', Noord Holland turnen, in 1924 was het F. Goudsmit. Als ik de knipsels over de sport van mijn Moeder doorkijk en lees over de mede turnsters als de Dames C.D.Praag- Sigaar, S.Mouwes, Polak- Dreese of L.Wolff, "allen van K. & V." en je het realieseerd welk lot deze mensen heeft getroffen wordt het mij zwaar te moede. (Simon Fuks Novice)
17 Jul
Bank of Scotland verruimt Easy HypotheekhypothekenVersutia
Heel bijzonder om te zien dat hypotheken zo'n omvang hebben dat ze het Bruto Nationaal Product overstijgen? Moet je nagaan, Nederland is toch echt een spaarzaam volkje. Ik vind de website http://www.hypotheeklagerente.nl/ toch ook wel leuke tips geven over hypotheken in het algemeen. Zeker een bezoekje waard! (Goedkoopst Novice)
3 Apr
Helden uit de Middeleeuwenklup

Sion
Op het ogenblik ben ik bezig met een opleiding Havo en doe Geschiedenis. Feniks voorde 2e fase. Ik vind het erg leuk om naar deze site te kijken. Succes en groeten. Paulina P.A. Sladek. (ppa sladek Novice)